15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalDe 4 x TNB în FNT plus un premiu VIP! (P)

De 4 x TNB în FNT plus un premiu VIP! (P)

În actuala ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, cel mai mare număr de spectacole selecţionate de la un singur teatru aparţine Teatrului Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti. Cu alte cuvinte, de 4 ori TNB în FNT!

Ca să marcăm o dată în plus succesul stagiunii trecute, în care afişul Naţionalului bucureştean a reunit mari nume ale dramaturgiei clasice şi contemporane, actori remarcabili precum și regizori români şi străini de prim rang, ne-am propus să venim în întâmpinarea celor mai fideli spectatori ai TNB din FNT cu un premiu.

Spectatorii care vor vedea toate cele patru producţii TNB ce vor fi prezentate pe scenele teatrului în perioada 20 – 30 octombrie 2017, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, au şansa să câştige un pachet Special VIP din partea gazdelor. Iată, așadar, care sunt cele patru spectacole care au primit girul exigentei selecții a Festivalului Național de Teatru, ediția 2017:

Luni 23 octombrie 2017, de la ora 18.00, pe scena mare vă aşteptăm la Regele Lear de William Shakespeare, o montare spectaculoasă și plină de surprize, de o inventivitate vizuală cu totul aparte, în cheia specifică regizorului georgian David Doiashvili, unul din cei mai în vogă regizori ai momentului.

https://www.youtube.com/watch?v=BuUiSIk5Jls&list=PLxdlgZMkU2uy5MmfFqU_lB5O2fpTt-zXw

Miercuri 25 octombrie 2017, de la ora 20.00, la Sala Studio, Angajare de clovn! Într-o ambianţă – surpriză propusă de Ion Caramitru, care semnează regia spectacolului și de scenografa Florilena Popescu – Fărcășanu – şi în interpretarea celor trei tineri actori-clovni muzicali: Petre Ancuţa, Florin Călbăjos şi Emilian Mârnea, piesa lui Matei Vişniec îmbracă haine noi şi dezvăluie sensuri nebănuite chiar şi pentru cunoscătorii operei celui mai jucat dramaturg român.

Joi 26 octombrie 2017, de la ora 20.00, la Sala Studio, o poveste tulburătoare, bazată pe scenariul unui film premiat cu Oscar, No Man’s Land! – acum şi în versiune scenică, regia fiind semnată de bulgarul Alexander Morfov, binecunoscut dumnevoastră datorită precedentelor sale montări de la TNB, Furtuna şi Vizita bătrânei doamne. O echipă minunată de actori, în frunte cu Mihai Călin, Richard Bovnoczki (nominalizat cu acest rol la Premiile UNITER) şi Ciprian Nicula întrupează una din cele mai omeneşti şi mai imprevizibile poveşti desprinse din războaiele lumii de azi, semnată de scriitorul bosniac Danis Tanović.

Vineri 27 octombrie 2017, de la ora 20.00, la Sala Atelier, Umbre – piesa scriitoarei spaniole Marilia Samper, ea însăşi autoarea unui puneri în scenă de mare succes a propriului text. De această dată, regia îi aparţine unui tânăr în plină ascensiune, Vlad Cristache, cu o distribuţie alcătuită integral din actori ce fac parte din actuala trupă a TNB (!), în care îi veţi putea aplauda pe Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, mai tinerii Alice Sălceanu şi Emilian Mârnea, alături de inegalabilul cuplu Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc…

Vino să vezi toate spectacolele noastre din FNT, păstrează biletele şi înscrie-te în concurs! Nu rata şansa de a câștiga un excepțional ”pachet VIP” la Teatrul Naţional din Bucureşti!

Pentru detalii legate de concurs vă invităm să consultaţi pagina web www.tnb.ro precum şi pagina oficială de Facebook – Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...
Ultima oră
Pe aceeași temă