14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalSCANDAL la X Factor. Câştigătorul ar putea să nu îşi ÎNCASEZE Marele...

SCANDAL la X Factor. Câştigătorul ar putea să nu îşi ÎNCASEZE Marele Premiu de 200.000 de euro. Vezi de ce

Andrei Leonte, câştigătorul X Factor, ar putea să nu îşi încaseze Marele Premiu de 200.000 de euro. Antena 1 a anunţat printr-un comunicat de presă că “va acorda marele premiu odată cu clarificarea declaraţiilor date de Andrei Leonte la înscrierea în concurs, declaraţii care s-ar afla în contradicţie cu regulile acestui format internaţional”.

“Antena 1 anunta telespectatorii si votantii X Factor ca va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradictie cu regulile acestui format international”, se precizeaza in comunicatul emis de Antena 1.

În prezent se desfăşoară o anchetă pentru a stabili dacă a fost respectat sau nu regulamentul X Factor. Reprezentanţii Antenei 1 vor să clarifice dacă câştigătorul se afla sau nu “într-o relaţie contractuală cu vreo casa de discuri”.

“Postul de televiziune îşi rezervă dreptul de a verifica aceste circumstanţe, pentru ca premiul constând în 200 000 euro şi un contract cu o casă de discuri să fie acordat în conformitate cu regulamentul.

Potrivit acestuia, în concurs sunt acceptaţi doar participanţii care nu se află într-o relatie contractuala cu vreo casa de discuri, iar declaratia se face pe propria raspundere.

Antena Group doreşte să-şi păstreze atitudinea imparţială fata de aceasta situatie si totodata sa asigure publicul telespectator de intreg respectul pentru alegerea facuta si voturile exprimate in timpul concursului X-Factor.

În acest sens, Antena Group depune toate eforturile împreună cu deţinătorul de format pentru rezolvarea corectă a acestei situaţii, soluţie ce va fi comunicată imediat atât concurentului cât şi publicului telespectator”, se precizează în comunicatul de presă emis de televiziune.

Andrei Leonte i-a învins în finala X Factor pe Iulian Vasile si Alin Vaduva şi a câştigat Marele Premiu.

 

Cele mai citite

Un bănișor, la ipocritul Plicușor

Primarul general Nicușor Dan se laudă în campanie că le-a blocat PUZ-urile edililor Negoiță, Băluță și Ciucu. Pe lângă problema blocării dezvoltării Bucureștiului, ceea ce...

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă