Dan Perjovschi a desenat Centrul de Vaccinare din Fierbinți

Dan Perjovschi a desenat Centrul de Vaccinare din Fierbinți

Artistul plastic Dan Perjovschi a desenat Centrul de vaccinare de la Fierbinți, de lângă București, după ce a primit o invitație în acest sens de la un tânăr medic de familie care activează la un cabinet în localitate.

Romania libera 0 comentarii

Dr. Eugen Vuțescu, medic de familie și coordonator al Centrului de Vaccinare, l-a invitat pe artistul Dan Perjovschi să facă un performance chiar în clădirea în care are loc procesul de vaccinare, pentru a atrage cât mai mulți oameni spre vaccin.

„Îl urmăresc pe Dan Perjovschi de câțiva ani și am văzut că este și foarte implicat în procesul de vaccinare, se exprimă în acest context și în cel politic și, necunoscându-l, i-am trimis un mesaj și l-am întrebat dacă ar vrea să vină să ne ajute să promovăm puțin campania”, a spus Vuțescu.

„Dan Perjovschi a desenat Centrul de vaccinare de la Fierbinți de lângă București. Astfel încât cei care se duc la vaccin primesc bonus și o expoziție Perjovschi. E minunată generozitatea acestui mare artist. Îmi aduc aminte nenumărate ocazii când a arătat-o. Fără să facă niciodată mare caz de ea. Ca atunci, de pildă, când a desenat împreună cu copiii de la Pata Rât. Bravo, Dan, chapeau & îmbrățișare. Omuleții tăi cresc oameni mari”, a postat scriitorul Radu Vancu, pe Facebook.

Comentarii

loading...