Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dans la Odeon

Dans la Odeon

În stagiunea 2001-2002, Teatrul Odeon a lansat sub forma unor Gale extraordinare programul ”Dans la Odeon”, ce-și propune să aducă în atenția publicului arta dansului profesionist din România și din străinătate.

Maria Capelos 0 comentarii

Inițiatorul și coordonatorul proiectului, coregraful și dansatorul Răzvan Mazilu, a propus încă de atunci o alternativă la spectacolele de teatru, în contextul în care scena Teatrului Odeon a găzduit încă din anii ‘90 Centrul de Expresie Artistică.

„Am încercat să conturăm și anul acesta, conform tradiției, o Gală a emoțiilor puternice, așa cum doar dansul poate naște, cu invitați unul și unul, cu stiluri și genuri diferite, de la balet clasic la tango și de la dans contemporan la divertismentul de calitate.

O Gală-eveniment cu un invitat-surpriză, una dintre cele mai iubite voci din muzica pop: Nico.
Vă așteptăm să ne emoționăm împreună”, ne invită Răzvan Mazilu.

Invitații din acest an ai coregrafului și dansatorului Răzvan Mazilu sunt Monica Petrică, Ovidiu Matei Iancu (Opera Română București), Loredana Bădică, Răzvan Hanganu (Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești), Viviana Celina Olaru (Opera Română Iași), Relu Dobrin, Denisa Anastasiu, Astrid Tomescu (Teatrul de Operetă „Ion Dacian” București), Vanda Ștefănescu, Paul Cimpoieru, Clubul TangotangenT, elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”.

Ediția din acest an va avea loc vineri, 17 mai, în Sala Majestic a Teatrului Odeon.

 

Citește totul despre:

#dans #odeon #lazi

Comentarii

loading...