Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: News

FOTO: News

Două producţii de succes ale Teatrului Bulandra, transmise online

Spectacolele "Marmură", de Iosif Brodski, şi "Însemnările unui necunoscut", după F.M. Dostoievski, vor putea fi urmărite online, la Teatrul Bulandra, miercuri şi sâmbătă.

Catinca Giosanu 0 comentarii

Vizionarea spectacolelor Teatrului Bulandra va fi pe pagina oficială de Facebook şi pe site-urile www.bulandra.ro, www.smartradio.ro. 

Miercuri, 8 aprilie, la ora 19.00, este programat spectacolul "Marmură", de Iosif Brodski (Premiului Nobel), pus în scenă de Yuri Kordonsky, cu Victor Rebengiuc şi Marian Râlea.

Despre lucrul cu actorii şi textul ales, regizorul Yuri Kordonsky scria: “Îmi doresc din tot sufletul ca acest text să fi fost o provocare pentru actori. Am putut monta piesa aceasta, fiindcă ambii actori sunt intelectuali; ei au şi transmit puternic emoţia, dar au şi nişte minţi minunate, cu experienţă şi cunoştinţe despre istorie, ei înşişi fiind martori direcţi ai unor cataclisme istorice, martorii evenimentelor care au avut loc aici în ultimele decenii, evenimente care au schimbat faţa lumii. Piesa aceasta nu poate fi jucată de actori care n-au capacitatea de a aprecia poezia, arta. Cei doi trăiesc în ARTĂ. Viaţa însăşi e artă, de aceea ei pot vorbi şi simţi aceste teme, aceste subiecte care l-au frământat atât de mult pe Brodski...". 

"Însemnările unui necunoscut", după F. M. Dostoievski, dramatizarea Ion Cojar şi regia Alexandru Darie, este doilea spectacol care se va transmite online,  sâmbătă, 11 aprilie, la ora 19.00. 

Un spectacol despre care încă se mai vorbeşte pus în scenă de regizorul Alexandru Darie, cu actorii: Mihai Constantin, Virgil Ogăşanu, Tamara Buciuceanu şi Ion Besoiu, Alexandru Potoceanu, Ana Ioana Macaria, Manuela Ciucur, Marian Râlea, Gheorghe Ifrim, Petre Lupu, Mirela Gorea, Andrei Runcanu, Bogdana Darie, Ilinca Manolache, Lucian Ifrim, Antoaneta Cojocaru, Matei Constantin.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...