12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăCulturăDucesa de Cambridge Kate a vorbit într-un podcast despre sentimentul "de vinovăţie...

Ducesa de Cambridge Kate a vorbit într-un podcast despre sentimentul “de vinovăţie ca tînără mamă”

Kate a mărturisit în interviul de 40 de minute al podcastului “Happy Mum, Happy Baby”, care numără deja cinci sezoane, că era “tot timpul” îngrijorată dacă este o mamă bună, adăugând că “mamele care spun că nu suferă, în realitate mint”.  

“Să-ţi pui la îndoială propriile decizii, propriile păreri şi toate aceste lucruri, aceasta începe din momentul în care ai un bebeluş”, a declarat ducesa. “Am subestimat complet impactul şi schimbarea din viaţa noastră”. 

Kate a evocat şi dificultăţile cu care s-a confruntat în timpul sarcinii, în special greţurile matinale, dar a adăugat că ea a “găsit plăcere în noua viaţă” de când este mamă. 

Ducesa de Cambridge a lansat miercuri un sondaj amplu cu scopul de a găsi cheia prin care să creştem o generaţie “fericită şi sănătoasă”. Această iniţiativă este susţinută şi în podcast. Ea a povestit în special cum “propria copilărie” i-a influenţat modul în care se comportă. 

Potrivit ducesei, capacitatea sa de a trăi din plin momentele petrecute cu cei care o înconjoară a moştenit-o de la “bunica extraordinară”, care “ne acorda mult timp, jucându-se cu noi, făcând activităţi manuale sau gătind cu noi”. 

“Voi încerca să reiau o mare parte din aceste momente petrecute cu ea în cele alături de copiii mei”, s-a confesat ea, pledând în favoarea unei atenţii mai mari acordate acestei “perioade vitale”, copilăria, “de la sarcină la vârsta de cinci ani”. 

Cuplul regal are trei copii: prinţul George, în vârstă de 6 ani, prinţesa Charlotte, 4 ani, şi prinţul Louis, 20 de luni. 

În precedentul interviu, Kate a mărturisit că s-a simţit “uneori singură şi destul de izolată” ca tânără mamă. Cumnatul ei, prinţul Harry şi soţia Meghan s-au confesat şi ei în octombrie, povestind într-un documentar dificultăţile lor în calitate de tineri părinţi. 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă