Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: TVR

Foto: TVR

Emisiunea Teleşcoala, produsă de Televiziunea Română, va fi transmisă și în Serbia

"Teleşcoala", emisiunea produsă de Televiziunea Română în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, va fi preluată şi difuzată de posturile de radio şi de televiziune RTV Voivodina 2, RTV OK, RTV Pancevo şi TV Banat.

Mihai Diac 0 comentarii

În baza acordului semnat de reprezentanţii Televiziunii Române şi Consiliul Naţional al Minorităţilor Naţionale Române (CNMNR) din Serbia, cu sediul în orașul Vârşeţ, cele patru posturi de radio şi televiziune vor prelua şi redifuza emisiunea "Teleşcoala" pe toată prioada stării de urgenţă din Serbia şi până la intrarea în normalitate a activităţii de învăţământ, anunță un comunicat al TVR.

În paralel, TVR a început să realizeze proiectul cu conținut didactic “Teleşcoala” şi pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale. Astfel, emisiunile "Teleşcoala în limba maghiară" se regăsesc în grila TVR Târgu Mureș, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la ora 15.00.

Comentarii

loading...