Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Foto: arhivă

FEST– FDR, o lecție de viață

Am avut onoarea și plăcerea să particip la Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești (FEST– FDR), organizat de Teatrul Național din Timișoara (TNTm).

Emanoil Ursache 0 comentarii

Cu această ocazie, am vizionat două piese de teatru: „Despre oameni și cartofi”, în regia lui Radu Afrim, și „Cercurile încrederii”, în regia Mihaelei Lichiardopol.

Calitatea actelor artistice a fost la cel mai înalt nivel, însă nu asta m-a impresionat cel mai tare.

Ambele spectacole au avut de transmis un mesaj social foarte important. De asemenea, ambele creații artistice s-au bucurat de un succes uriaș venit din partea unui public tânăr, și nu numai!

La finalul fiecărei reprezentații a avut loc o dezbatere, în care spectatorii și-au exprimat susținerea pentru cauza actorilor și tuturor persoanelor implicate în realizarea celor două piese.

Implicarea oamenilor m-a făcut să îmi dau seama că se poate realiza orice, atât timp cât oamenilor le pasă. Când am plecat din Timișoara m-am simțit îmbogățit cultral, dar cel mai important...îmbogățit ca persoană!

Comentarii

loading...