10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăCulturăFinal Frontier #7 - singurul târg de carte SF&Fantasy a...

Final Frontier #7 – singurul târg de carte SF&Fantasy a ajuns la ediția a-7a

Dacă vrei să îți muți adresa permanent pe Planeta Roșie, acum este momentul, căci ți-am pregătit toate instrumentele necesare: noutăți SF&F, cărți de colecție, ateliere de bandă desenată, limbă elfă și anime, jocuri VR, board games de inspirație SF și primul concurs de cosplay găzduit de Final Frontier.

Pentru prima ta #BibliotecăPeMarte poți alege dintre cărțile SF&Fantasy aduse de editurile Nemira, Paladin, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Press, Tritonic, Pavcon, Herg Benet, Quantum Publishing și Books Express. Profită de pachetele-cadou, dar și de volumele clasice SF&Fantasy cu reduceri de până la 80%.

Poți face antrenamente pentru decorul marțian în Realitatea Virtuală alături de Gateway VR Studio și ale lor Space Pirate, theBlu sau Summer Funland.

Umple-ți bagajul de astronaut cu benzile desenate și figurinele Supererou.ro, iar dacă vrei obiecte printate 3D, ResearchX.ro le-a pregătit pentru tine. Sau poate vrei să porți un fanart special creat de Nyx Art și Wizz Art Room?  Nu te vei plictisi nici într-o mie de ani de un board game de inspirație SF de la Pionul.ro.

Lista completă a EXPOZANȚILOR aici.

Vino la cele mai fantastice EVENIMENTE – lansări de carte, club de lectură, discuții și paneluri – poate reușești să convingi și un scriitor să vină cu tine în călătorie și să scrie primele pagini ale noii civilizații de pe Marte. La #FF7 te așteaptă, cu cele mai noi cărți ale lor, scriitorii: Marian Coman, Adrian Mihălțianu, Ana-Maria Negrilă, George Cornilă, Aurel Cărășel, Daniel Timariu, Lucian-Dragoș Bogdan, Teodora Matei și mulți alții.

Nu uita nici de Droid Hunt marca 501st Legion – Romanian Outpost sau de concursul de scriere creativă al Societății Tolkien din România, ambele îți pot aduce premii surpriză. Poți să te bucuri, ca de fiecare dată, de ATELIERELE: Astronomie, Limbă elfă, Benzi desenate sau Spirite anime.

BONUS #FF7: un concurs de cosplay creat special pentru fanii pasionați, aici ai toate detaliile. Vino să vezi cum persoanje SF prind viață. Și o sesiune de Q&A cu booktuberi despre cum va arăta în viitor cronica de carte.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți marca #FF7

Filmul de prezenatre AICI.

Intrarea liberă!

Când: 24-25 martie

Unde: Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176)

Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro  – cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir

Parteneri Media: RFI România, Blitz TV, Radio România Cultural, Agerpres, Cațavencii, Times New Roman, Revista de Suspans, Gazeta SF, Argos, Iqads, Helion, Descoperă.ro, România Liberă, Șapte Seri, Revista Comics. 

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă