Libris.ro a aniversat 9 ani în online, timp în care a expediat peste 8 milioane de cărți în întreaga lume

Libris.ro a aniversat 9 ani în online, timp în care a expediat peste 8 milioane de cărți în întreaga lume

În cât timp se citesc opt milioane de cărți?

Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, a împlinit 9 ani de la lansare. Cu această ocazie, echipa Libris.ro a sărbătorit alături de clienții săi, care au primit peste 7000 cadouri: brățări, căni și tricouri personalizate, precum și cărți la alegere

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

În cei 9 ani de activitate, Libris.ro a expediat peste 8 milioane de volume de cărți, în întreaga lume. Clienții Libris.ro au plasat aproape 2 milioane de comenzi, livrate în România, dar și în destinații îndepărtate, precum Somalia, Peru, Nepal, Pakistan, Japonia sau India. 

La 9 ani de la lansare, Libris.ro a atras o comunitate de cititori pasionați, peste 20 milioane de vizitatori unici, pentru care lectura a devenit o parte din viață, așa cum ar trebui să fie în viața fiecărui individ care se respectă. Misiunea noastră din acest an este să îndemnăm cât mai mulți români să citească, să le arătăm puterea cărților de a deschide lumi, suflete și minți. Demersul nostru s-a concretizat în campania #RespectYourself –Oferă-ți timp pentru lectură, prin care încurajăm publicul să își acorde timp pentru citit, pentru relaxare, pentru dezvoltare personală și o activitate prin care arată respect față de propria persoană. Toate acestea nu ar fi posibile dacă nu am avea alături o echipa minunată de 100 oameni, cititori, care duc mai departe valorile Libris și mesajul pro-lectură pe care îl propunem pieței  –declară Laura Țeposu, Director de dezvoltare Libris.ro

Beletristica și autorii români, în top

În topul vânzărilor se află titlurile de beletristică, cele de cărți pentru copii, iar o creștere este vizibilă și pe segmentul de dezvoltare personală și spiritualitate.

“Ne bucură că avem autori români care se plasează de ani de zile în aceste topuri, așa cum ne bucură interesul tot mai mare al părinților pentru cărți educative adresate copiilor” adauga Laura Țeposu.

Laura Ţeposu

Peste 250.000 clienți Libris.ro au donat pentru Salvați Copiii 225.000 euro

Din 2014, clienții Libris.ro pot dona către Salvați Copiii atunci cand plasează o comandă. Peste 250.000 clienți au donat deja, suma totala strânsă depășește 225.000 euro, fonduri folosite integral de Salvați Copiii în proiecte de dotare a maternităților din România.

Aproape 25% dintre clienții Libris aleg să facă și o donație atunci când comandă cărți prin intermediul Libris.ro.

Comentarii

loading...