Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Klaus Iohannis a acordat Înaltul Patronaj ediţiei 2018 a Festivalului Naţional de Teatru

Klaus Iohannis a acordat Înaltul Patronaj ediţiei 2018 a Festivalului Naţional de Teatru

Preşedintele Klaus Iohannis a acordat Înaltul Patronaj ediţiei din acest an a Festivalului Naţional de Teatru, pentru a patra oară consecutiv, anunţă UNITER.

Rl online 0 comentarii

Cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru se va desfăşura la Bucureşti, între 19 şi 29 octombrie şi va prezenta pe scenele instituţiilor partenere un număr de 36 de spectacole selecţionate din întreaga ţară, precum şi şase spectacole de teatru şi dans invitate din străinătate.

Anul 2018 este pentru români şi pentru FNT anul Centenarului Marii Uniri. De aceea, activităţile şi evenimentele dedicate Festivalului se vor desfăşura sub simbolul: #fnt100 - Festivalul Naţional de Teatru 2018 în 100 de evenimente.

Continuând tradiţia iniţiată acum patru ani, ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru îi este dedicată unui artist special cu care avem şansa să fim contemporani: regizoarea şi profesorul Cătălina Buzoianu - o mare personalitate a culturii române, care anul acesta a împlinit 80 de ani.

Comentarii

loading...