12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăCultură"La pas pe Calea Victoriei", în 2 şi 3 iunie

“La pas pe Calea Victoriei”, în 2 şi 3 iunie

Conform Primăriei Capitalei, “La pas pe Calea Victoriei” se va desfăşura în 2 şi 3 iunie, între orele 10:00 şi 21:00, când vor avea loc diverse activităţi stradale şi manifestări artistice, ateliere de creaţie şi spectacole de teatru.

“Străbătând la pas elegantul bulevard, pe segmentul pietonal încadrat între Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei, vizitatorii se vor întâlni cu animatori şi mascote celebre, păpuşi uriaşe, arlechini cu baloane de săpun, clovni cu baloane modelate, animatori pe picioroange, portretişi, caricaturişti, mimi, magicienişi un studio foto profesional. Mai mult, grupurile de copii Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu şi Piticii lu’ Soreasca, Allegretto, trupele de dans TheMob, KidsSquad şi muzicienii stradali care vor performala diverse instrumente, precum chitară, vioară, saxofon, fluier, violoncel, contrabas, pian, tobe, nai, clarinet şi trompetă, vor însufleţi atmosfera din cadrul evenimentului”, spune Municipalitatea.

Pe calea Victoriei vor fi organizate şi ateliere de creaţie pentru copii – atelierul de puzzle, atelierul modelaj în plastelină, atelierul de decorare planşe cu praf de marmură, picturi pe faţă, atelierul de tobe, atelierul muzical, dar şi spectacole de teatru precum “Pinguinii Melomani”- susţinut de Teatrul “Ion Creangă”, “Cenuşăreasa”, “Frumoasa din Pădurea Adormită”, dar şi un spectacol de comedie dedicat celor mari, oferit de trupa de improvizaţie “Improvisneyland”.

Pe traseul de aproximativ un kilometru, vor fi amplasate şi tonete cu produse handmade, accesorii şi bijuterii din porţelan, sticlă, ceramică, argint, accesorii din materiale tradiţionale şi cu motive populare, mici decoraţiuni, produse naturale de îngrijire, produse pentru copii.

În 2 şi 3 iunie, vor avea program prelungit Muzeul Municipiului Bucureşti – Casa Filipescu – Cesianu, care va putea fi vizitat în intervalul 10:00 – 22:00 şi Muzeul Naţional “George Enescu”, în intervalul 10:00 – 20:00.

Cele mai citite

Alexandru Rafila are încredere în rezultatele anchetei de la Spitalul „ Sf. Pantelimon” din București

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, că nu are niciun motiv să considere că rezultatele anchetei interne de la Spitalul "Sf. Pantelimon" nu...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă