21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăCulturăLara Fabian și-a amânat concertele la București și Craiova

Lara Fabian și-a amânat concertele la București și Craiova

Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, așa cum anunță chiar aceasta.

Lara Fabian urma să susțină un concert la Craiova pe 17 Noiembrie și două concerte la București pe 18 și 19 Noiembrie. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Știrea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din București, aceștia fiind în plină organizare a show-urilor.

Cele două spectacole de la Sala Palatului din București sunt vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial, fanii Larei așteptând-o cu multă dragoste și căldură. Aceștia și-au arătat și acum compasiunea față de Lara Fabian, care i-a anunțat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media.

“Dragilor, cu cea mai mare tristețe în inimă, vă anunț că trebuie să-mi anulez spectacolele săptămâna asta … Acum sunt total incapabilă să stau pe scenă și am fost consultată de un doctor. Regret cu adevărat ceea ce se întâmplă și îmi dau seama că va provoca durere și probleme pentru mulți dintre voi … Îmi cer scuze profund pentru inconveniente … Vă promit că mă voi revanșa.

Cu stima … Lara ” – a scis artista pe conturile ei de social media.

Organizatorii îsi cer scuze în numele Larei Fabian și revin către atenția publicului imediat ce artista transmite următoarele informații.

Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunțate ulterior. Cei care doresc să își recupereze banii, se vor îndrepta către agențiile de la care au cumpărat biletele.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă