Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lungmetrajul "Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă", proiectat la Arkadia ShortFest

Lungmetrajul "Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă", proiectat la Arkadia ShortFest

"Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă", filmul de debut al regizorului Bogdan Theodor Olteanu, va fi proiectat la Arkadia ShortFest de pe plaja Corbu, în cadrul serii dedicate lungmetrajelor, pe 18 august, de la ora 22.45, anunţă organizatorii.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Arkadia ShortFest a dedicat în cadrul fiecărei ediţii o seară specială filmului românesc de ficţiune, unde au rulat filme premiate precum "Câinele Japonez", "Bacalaureat" sau "Două Lozuri". 

Filmul a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 17-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi premiera internaţională la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Edinburgh, în cadrul secţiunii European Perspectives.

Lansat de curând în cinematografele din ţară, filmul prezintă încercarea protagonistelor de a construi din bucăţi începutul unei poveşti de dragoste - o fostă prietenă în comun, un album de fotografii, câteva conversaţii online, o cafea şi o vizită. Dar pe măsură ce se apropie trebuie să înfrunte lucrurile care le despart.

"Din păcate traseele fimelor româneşti prin cinematografe sunt o tristeţe. Din fericire se fac din ce în ce mai multe evenimente dedicate cinemaului şi pentru filme precum cel la care am lucrat, iar asta creşte mult şansele de a le aduce în faţa oamenilor. Probabil că proiecţia de la Arkadia va avea mai mulţi spectatori decât a strâns în ultima săptămână la toate proiecţiile. E şi rău, dar e şi foarte bine", spune Bogdan Theodor Olteanu. 

Cea de-a 5-a ediţie Arkadia ShortFest se va desfăşura între 15 - 18 august, într-un spaţiu cu nou, lângă plaja Corbu din Constanţa, în apropierea de Unbar. Comuna Corbu oferă numeroase posibilităţi de agrement (sporturi nautice, pescuit, circuite motocross/ATV, ciclism), precum şi acces direct către obiective turistice majore - Delta Dunării, Constanţa, Cetatea Histria sau Cetatea Enisala. 

Anul acesta spaţiul festivalului va include şi o zonă amenajată de camping care poate găzdui până la 100 de persoane. Campingul Arkadia va avea montate corturi profesionale, iar accesul la ele este inclus în abonament, în limita locurilor disponibile. Check-in-ul se va face de miercuri, 15 august, începând cu ora 10.00, la intrarea în zona de camping.

Biletele şi abonamentele sunt puse în vânzare online pe Eventbook.ro.

Comentarii

loading...