Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Calafat  (Foto: Facebook)

Calafat (Foto: Facebook)

Municipiul Calafat va primi titlul de "Oraș al independenței"

La inițiativa unor parlamentari din județul Dolj, municipiul Calafat ar urma să primească titlul de "Oraș al independenței".

Mihai Diac 0 comentarii

La inițiativa lui Dorel Mituleţu, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Calafat, mai mulți parlamentari PNL de Dolj susțin un proiect de lege care ar conferi acestei localități titlul de ""Oraș al independenței".

"Onorantul titlu conferit va fi nu doar o recunoaştere de importanţă naţională, privind rolul jucat în câştigarea Independenţei de stat, ci este o oportunitate pentru revitalizarea întregii zone", explică un comunicat transmis, joi, de filiala PNL Dolj.

Potrivit acestui comunicat, Mihai Firică, secretar de stat în Ministerul Culturii, a explicat într-o dezbatere publică necesitatea unui program amplu de investiţii, bazat pe atragerea de fonduri europene. Unul dintre obiective este ca Palatul Marincu, o clădire simbolică pentru Calafat, să intre într-un amplu proces de consolidare şi refacere.

Comentarii

loading...