Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muzică italiană, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Muzică italiană, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti

Biblioteca Metropolitană îi invită joi pe bucureşteni la o reîntâlnire cu muzica în stil italian, în cadrul proiectului "Opera la Bibliotecă", informează un comunicat al organizatorilor, transmis de Agerpres.

Rl online 0 comentarii

Baritonul Eugen Secobeanu, soprana Manuela Mocanu, tenorul Daniel Stoica, soprana Daniela Rădulescu alături de pianistul Ieronim Buga vor susţine un recital în spirit italian, alcătuit din ariile unor cunoscute opere italiene, precum şi din opera lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Proiectul "Opera la Bibliotecă" urmăreşte să promoveze muzica de operă prin intermediul unor artişti consacraţi, oferind, în acelaşi timp, o şansă de exprimare muzicienilor aflaţi la început de drum, fie ei studenţi, masteranzi, doctoranzi sau absolvenţi ai academiilor de muzică din ţară (Bucureşti, Cluj şi Craiova), uniţi prin pasiunea pentru ceea ce fac şi prin dorinţa lor de a o împărtăşi publicului în spaţiul primitor al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în măsura locurilor disponibile.

Comentarii

loading...