16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Opera Comică pentru Copii lansează a doua ediţie a Bucharest Dance Competition

Acesta se adresează copiilor care frecventează cercurile de coregrafie din cluburi şi palate ale copiilor, şcoli particulare de dans, precum şi şcoli/licee vocaţionale din România şi din străinătate.

Dansatorii, profesionişti sau amatori, sunt invitaţi să consulte Regulamentul competiţiei şi să completeze formularul de înscriere în perioada 14 – 29 mai: http://bit.ly/BDC_OCC_2021.

Anul acesta, competiţia se desfăşoară în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar Gala Bucharest Dance Competition este programată pe 17 iunie. În cadrul Galei, Preşedintele Juriului, soprana Felicia Filip va înmâna Marele Trofeu câştigătorului ales de Juriu, în urma evaluării tuturor competitorilor.

Informaţii suplimentare referitoare la Bucharest Dance Competition pot fi solicitate la adresa de e-mail [email protected]

Opera Comică Pentru Copii este o instituţie publică de cultură a Municipiului Bucureşti, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, încadrată la categoria „instituţii de spectacole de repertoriu”, conform prevederilor O.G. nr. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte, precum şi desfăşurarea activităţii de impresariat artistic.

Calendarul competiției este următorul:

14 mai – lansarea anunțului de participare la „Bucharest Dance Competition”
14 mai – 29 mai – perioada de înscriere
30 mai – 5 iunie – verificarea și validarea înscrierilor
7 iunie – transmiterea către participanți a desfășurătorului competiției
7 iunie – 10 iunie – perioadă de modificări și corecturi ale desfășurătorului
11 iunie – transmiterea către participanți a desfășurătorului final al competiției
14 iunie – 17 iunie – desfășurarea competiției și a Galei „Bucharest Dance Competition”
22 iunie – 24 iunie – publicarea online a fotografiilor din cadrul competiției

Ultima oră
Pe aceeași temă