15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăCulturăOpera Comică pentru Copii lansează a doua ediţie a Bucharest Dance Competition

Opera Comică pentru Copii lansează a doua ediţie a Bucharest Dance Competition

Acesta se adresează copiilor care frecventează cercurile de coregrafie din cluburi şi palate ale copiilor, şcoli particulare de dans, precum şi şcoli/licee vocaţionale din România şi din străinătate.

Dansatorii, profesionişti sau amatori, sunt invitaţi să consulte Regulamentul competiţiei şi să completeze formularul de înscriere în perioada 14 – 29 mai: http://bit.ly/BDC_OCC_2021.

Anul acesta, competiţia se desfăşoară în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar Gala Bucharest Dance Competition este programată pe 17 iunie. În cadrul Galei, Preşedintele Juriului, soprana Felicia Filip va înmâna Marele Trofeu câştigătorului ales de Juriu, în urma evaluării tuturor competitorilor.

Informaţii suplimentare referitoare la Bucharest Dance Competition pot fi solicitate la adresa de e-mail bucharestdancecompetition@gmail.com.

Opera Comică Pentru Copii este o instituţie publică de cultură a Municipiului Bucureşti, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, încadrată la categoria “instituţii de spectacole de repertoriu”, conform prevederilor O.G. nr. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte, precum şi desfăşurarea activităţii de impresariat artistic.

Calendarul competiției este următorul:

14 mai – lansarea anunțului de participare la „Bucharest Dance Competition”
14 mai – 29 mai – perioada de înscriere
30 mai – 5 iunie – verificarea și validarea înscrierilor
7 iunie – transmiterea către participanți a desfășurătorului competiției
7 iunie – 10 iunie – perioadă de modificări și corecturi ale desfășurătorului
11 iunie – transmiterea către participanți a desfășurătorului final al competiției
14 iunie – 17 iunie – desfășurarea competiției și a Galei „Bucharest Dance Competition”
22 iunie – 24 iunie – publicarea online a fotografiilor din cadrul competiției

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă