Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parada de Alexandr Galin, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie

Parada de Alexandr Galin, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie

Parada de Alexandr Galin, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie

Teatrul de Comedie găzduiește sâmbătă 5 mai, ora 19.00, la Sala Nouă, spectacolul PARADA de Alexandr Galin, o producție a Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, în regia lui Cosmin Crețu.

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Traducerea este semnată de Olga Ivan, iar light design-ul, de Bogdan Ionescu. Din distribuție fac parte actorii Raluca Botez, Oana Maria Dragne, Laura Voicu, Cosmin Creţu, Şerban Chiţu, Vlad Bînzoiu.

Scrisă de unul din cei mai cunoscuţi dramaturgi ruşi contemporani, Parada este povestea unui rus nouveau riche, tradiționalist, ajuns la Amsterdam în mijlocul unei parade gay. Disperat că fiul său trimis la studii este acolo nu tocmai întâmplător, se întâlnește cu prietenii acestuia, iar din această coliziune rezultă o serie de încurcături. Comicul situaţiilor se desfăşoară tot timpul pe fundalul de tensiune al vieţii ascunse, de afaceri ameninţătoare, a personajului principal.

Alexandr Galin ocupă continuu primul loc pe lista dramaturgilor Rusiei de azi, piesele sale fiind jucate în peste două sute de teatre din întreaga ţară, ca şi în cele mai renumite teatre din Europa şi Asia, printre care Teatrul de Artă din Moscova, Royal Shakespeare Theatre din Londra, Teatrul Odéon din Paris, Teatrul Schiller din Berlin, Mingiey Theatre din Tokyo.

Galin şi punerile în scenă ale pieselor sale deţin prestigioase premii şi distincţii, precum Laurence Olivier Prize (Marea Britanie) sau Ambassador of the Arts (SUA).

Comentarii

loading...