Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angela Similea  (Foto: Facebook)

Angela Similea (Foto: Facebook)

Patru artiste vor deveni cetățeni de onoare al Capitalei

Interpretele de muzică ușoară Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Dida Drăgan şi Angela Similea sunt propuse să devină cetățeni de onoare ai Municipiului București.

Mihai Diac 0 comentarii

"Doamnele Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Dida Drăgan şi Angela Similea sunt personalităţi de seamă ale muzicii uşoare româneşti, printre cele mai iubite prezenţe pe scena muzicală şi de divertisment", menționează un referat semnat de primarul general, Gabriela Firea, pe baza căruia cele patru interprete ar urma să fie desemnate cetățeni de onoare ai Capitalei.

Acordarea celor patru noi titluri de cetăţean de onoare al Capitalei urmează să fie discutată și aprobată la data de 14 februarie 2020, pe baza unui proiect de Hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Comentarii

loading...