Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pierce Brown, autorul romanului “Furia Roșie”, vine în România

Pierce Brown, autorul romanului “Furia Roșie”, vine în România

Cunoscut pretutindeni în lume datorită trilogiei „Furia roșie”, Pierce Brown va fi în România în perioada 23-25 aprilie, la invitația editorului său român, Editura Paladin, parte a Grupului Editorial ART.

Maria Capelos 0 comentarii

Programul autorului american include întâlniri cu cititorii săi atât la București, cât și la Ploiești.

Cărțile lui Pierce Brown au fost traduse în peste 25 de limbi și incluse în topurile de bestselleruri ale celor mai apreciate publicații americane.

În 2014, Universal Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare, în urma unei licitații care a depășit suma de un milion de dolari.

„Una dintre plăcerile cele mai surprinzătoare atunci când scrii o carte este să vezi cum volumele tale capătă viață prin ochii cititorilor. Din turneele de promovare, mi-am dat seama cum îmi interpretează cărțile cititorii mei din America. Abia aștept să văd cum percep „Furia Roșie” cititorii români, care au crescut cu un folclor și o tradiție a povestitului atât de bogate! Am locuit un an de zile în Germania, aveam 19 ani, și România a fost una din țările pe care nu am reușit să le văd – o călătorie cu trenul de 18 ore nu era pentru cei slabi de înger, iar zborul cu avionul nu era pentru buzunarul unui student. Abia aștept să văd România pentru prima dată, sper să repet această experiență cât mai des”, a declarat scriitorul american Pierce Brown înaintea sosirii în România.

Următorul roman îi va apărea în România în toamnă

Începând cu 2016, Editura Paladin, imprint al Grupului Editorial Art, a publicat cu succes cele trei volume semnate de carismaticul autor: în 2016 – „Furia Roșie” și „Furia Aurie” și, în 2017, „Furia Dimineții”, în traducerea Iuliei Pomagă. Volumul „Iron Gold”, ce deschide o nouă trilogie din universul „Furia Roșie”, este în pregătire la Editura Paladin pentru toamna lui 2018, în traducerea Laurei Ciobanu.

Pierce Brown se întâlnește cu cititorii pentru a susține o lectură, urmată de o discuție și o sesiune de autografe, luni, 23 aprilie, la ora 15.00 la Biblioteca British Counsil. Moderatoare este Andreea Chebac, Bookblog.ro, Final Frontier SF&F. Miercuri, 25 aprilie, autorul se va afla de la ora 10.30 la Colegiul Național „Sf. Sava”, din București, pentru ca de la ora 14.00 să-l găsim la Teatrul Apollo 111, într-o discuție avându-l ca moderator pe Răzvan Țupa. Ziua de marți, 24 aprilie, îl găsește de la ora 11.30, în mijlocul elevilor de la  Colegiul Național „Nichita Stănescu” din Ploiești.

 

Citește totul despre:

#carte #pierce #lazi

Comentarii

loading...