Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ROMÂN(I)A PE SCURT – Institutul Cultural Român organizează cursuri de limba română pentru străini

ROMÂN(I)A PE SCURT – Institutul Cultural Român organizează cursuri de limba română pentru străini

În contextul actual, ținând cont de măsurile și hotărârile luate la nivel național, pe teritoriul României, din cauza pandemiei Covid-19, Institutul Cultural Român organizează cursurile de limba română, ca limbă străină, în mediul online, folosind platforma Zoom sau Google

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Dacă doriţi să învăţaţi limba română pentru afacerea / slujba dumneavoastră sau din plăcere, cursurile de limba română oferite de Institutul Cultural Român sunt cea mai bună alegere! ICR vă oferă oportunitatea de a descoperi, pas cu pas, misterele uneia dintre limbile roman(t)ice. Institutul Cultural Român organizează cursuri de limba română pentru străini, la București, din anul 2008.

Pentru anul 2020, Institutul Cultural Român vă oferă cursuri extensive (atât dimineața, cât și seara). Sunt disponibile cursuri pentru toate nivelurile (începător, intermediar și avansat), conform reglementărilor și principiilor emise de Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi: învățare, predare, evaluare.

Pentru a evalua nivelul de cunoaștere a limbii române, candidații înscriși vor da un test de nivel, via e-mail, detaliile stabilindu-se ulterior înscrierii. Conform rezultatelor evaluării, grupele de studiu vor fi împărțite pe niveluri: preintermediar (A2), intermediar (B1, B2) și avansat (C1, C2). Participanții care nu sunt familiarizați cu limba română (nivelul A1) nu vor da testul de nivel.

Testul de nivel este gratuit iar durata unui modul este de 40 de ore de studiu. rupele au între 6 și 12 cursanți și, pentru a se putea forma o grupă pentru fiecare nivel, numărul minim este de 6 participanți înscriși. Cursul propriu-zis durează două ore și are loc de două ori pe săptămână.

Orarul cursurilor de limba română

A. Cursuri extensive, dimineața (9.30-11.30) - modul de 40 de ore

5 octombrie – 9 decembrie 2020, luni și miercuri, între orele 09.30-11.30, nivel începător A1 și nivel preintermediar A2.

6 octombrie – 10 decembrie 2020, marți și miercuri, între orele 09.30-11.30, nivel intermediar B1-B2.

B. Cursuri extensive, seara (18.30-20.30) – modul de 40 de ore

5 octombrie – 9 decembrie 2020, luni și miercuri, între orele 18.30-20.30, nivel începător A1 și nivel preintermediar A2.

6 octombrie – 10 decembrie 2020, marți și joi, între orele 18.30-20.30, nivel intermediar B1-B2.

Data limită de înscriere: 30 septembrie 2020. Testarea de nivel va avea loc online, în data de 1 octombrie, la ora 12.00, folosind platforma Zoom sau Google Meet.

Locul de desfăşurare a cursurilor: ONLINE (folosind platforma Zoom sau Google Meet)

Formularul de înscriere poate fi trimis la una dintre următoarele adrese de e-mail: [email protected],[email protected],[email protected],[email protected]

Formularul de înscriere este disponibil aici.

Costuri: Taxa de înscriere pentru un modul de 40 de ore de curs este de 150 EUR sau 740 RON (pentru oricare dintre modulele ONLINE menționate mai sus). În acest preț sunt incluse testul de nivel și materialul folosit pentru fiecare nivel. Taxa de participare trebuie achitată integral în prima săptămână de la începerea cursului. Numele participantului şi „Institutul Cultural Român” trebuie să fie menţionate în toate actele de transfer bancar. Comisionul bancar perceput pentru efectuarea transferului taxei de participare va fi plătit de către participant.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...