Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a dat startul manifestărilor dedicate Centenarului

S-a dat startul manifestărilor dedicate Centenarului

Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, a demarat, începând din decembrie 2017, turneul național “Toți K1 pentru România - Unirea, Visul unei Națiuni”, alături de Nicolae și Tudor Furdui Iancu, Paula Seling, Proiect K1, Tuan, Iuliana Tudor, Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu etc.

Maria Capelos 0 comentarii

Alcătuit dintr-o suită de momente artistice care subliniază importanța celor mai semnificative evenimente istorice care au marcat, de-a lungul vremii, evoluția poporului român, spectacolul rememorează figuri ale unora dintre personalitățile cărora le datorăm înfăptuirea statului modern.

„Unirea face puterea” nu este doar un slogan. Este o realitate dovedită în situații dintre cele mai diferite. Acum, când ne pregătim să aniversăm Centenarul Marii Uniri de la 1918, a fi uniți devine un imperativ pentru că doar împreună, sprijinindu-ne unii pe alții, și cu toții țara, putem spera la o viață mai bună.

Nicolae și Tudor Furdui Iancu, alături de grupul „Crai Nou”, Paula Seling, Iuliana Tudor, Proiect K1 și Tuan, cărora li se adaugă violonistul Daniel Lazăr și actorii Mihaela Rădescu, Vlad Rădescu și Sorin Francu își dau mâna pentru realizarea unui spectacol unic – pentru unitate, pentru prietenie, pentru România.

În decursul lunii decembrie au avut loc primele spectacole din acest turneu național la Alexandria și Târgoviște.

Citește totul despre:

#spectacol #centenar #lazi

Comentarii

loading...