12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăCulturăSpectacole București și Baia Mare

Spectacole București și Baia Mare

În data de 01 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, la Teatrul Municipal din Baia Mare, sala Studio; și în data de 08 septembrie 2018, ora 19:00, la Teatrul Podul din București, va fi prezentat spectacolul  Cirque du vérité, un one woman show cu actrița Codruța Varadi, spectacol scris și regizat de Alexandru Teodorescu. Accesul în sală este GRATUIT.

Acest spectacol este integrat proiectului Ef(f)ect –Af(f)ect, elaborat de Asociația Mise en Scene, câștigător al finanțării nerambursabile acordate de Administrația Fondului Cultural Național, secțiunea Educație prin cultură, sesiunea I/2018. Proiectul are o arie de acoperire consistentă la nivel național și își propune să inițieze și să materializeze o formă de conștientizare a pericolelor generate de abuzul fizic și emoțional.

Spectacolul Cirque du vérité a fost prezentat publicului din Cluj și din Sibiu, în cadrul Festivalului Internațional Fringe Sibiu 2016, dar și la Gala Actorului Independent Sibiu 2016, iar în cadrul proiectului a fost prezentat la Cluj, București, Zalău, Sibiu, Turda, Buziaș, Suceava și Bistrița. Următoarele reprezentații vor avea loc la Cluj și Baia Mare.

„Ef(f)ect-Af(f)ect” este o iniţiativă a Asociației Mise en Scene și a trupei independente de teatru Re-Act, împreună cu Centrul Pentru Identitate și Promovare Culturală. Proiectul îşi propune o formă de teatru educativ, a cărui spectacol va avea ca temă – ABUZUL SEXUAL, și, totodată, sesiuni de întrebări și răspunsuri cu publicul, în urma reprezentațiilor, cu participarea unui moderator de formație psiholog.

Asociația Mise en Scene a apărut în anul 2016 din dorința de a se extinde a membrilor Centrului pentru Identitate și Promovare Culturală. De la înființare, a colaborat la organizarea de evenimente artistice alături de Asociația Become din Sibiu, în cadrul Galei Tânărului Actor Independent; a organizat și participat prin intermediul trupei de teatru independente Re-Act la vernisaje de fotografie ale Wincon SRL și a participat la promovarea Festivalului Kinodiseea și Open Studio Act.

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă