12.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăCulturăTrafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Trafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Potrivit poliţiştilor rutieri, se va permite accesul riveranilor pe Str. Rafael Sanzio şi pe Str. Armenească, între Str. Rafael Sanzio şi Str. Arcului.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 4 august 2018, între orele 21.30-22.30, se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de desfăşurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins între Piaţa George Enescu şi Bd. Regina Elisabeta şi pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu şi Bd. I.C. Brătianu şi străzile care acced în acest tronson.

Rute ocolitoare:

– Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Lascăr Catargiu;

– Str. Buzeşti – Str. Berzei – Splaiul Independenţei.

În perioada 4 – 5 august 2018 se va desfăşura evenimentul cultural artistic denumit “Festivalul Internaţional de stradă B-Fit in the Street”, constând în spectacole de stradă fixe şi mobile.

Cele mai citite

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă