Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Trafic restricţionat în Capitală cu ocazia Festivalului B-Fit in the Street

Traficul rutier se va restricţiona între 3 şi 5 august pe Str. Armenească, între Bd. Carol şi Str. Arcului, fiind deviat prin Str. Spătarului şi Str. Arcului, dar şi pe str. Rafael Sanzio, între Str. Armenească şi Str. Spătarului, între orele 10 - 22.

Iulian Budușan 0 comentarii

Potrivit poliţiştilor rutieri, se va permite accesul riveranilor pe Str. Rafael Sanzio şi pe Str. Armenească, între Str. Rafael Sanzio şi Str. Arcului.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 4 august 2018, între orele 21.30-22.30, se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de desfăşurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins între Piaţa George Enescu şi Bd. Regina Elisabeta şi pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins între Str. Brezoianu şi Bd. I.C. Brătianu şi străzile care acced în acest tronson.

Rute ocolitoare:

- Bd. Nicolae Bălcescu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Lascăr Catargiu;

- Str. Buzeşti - Str. Berzei - Splaiul Independenţei.

În perioada 4 - 5 august 2018 se va desfăşura evenimentul cultural artistic denumit "Festivalul Internaţional de stradă B-Fit in the Street", constând în spectacole de stradă fixe şi mobile.

Comentarii

loading...