Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Un Capricorn sub stele”

”Un Capricorn sub stele”

O echipă de artiști talentați ne propune, pe 9 aprilie, la Cinema Pro, spectacolul “Un Capricorn sub stele”, după o comedie de Alexandr Galin, în regia Brîndușei Novac.

Maria Capelos 0 comentarii

Alexandr Galin este un consacrat dramaturg, iar piese lui se joacă astăzi atât la Moscova cât și la Tokyo, Paris, New York, Berlin, dar mai ales la Londra unde acesta locuiește în prezent.

Regizorul Brîndușa Novac, la rândul ei, a primit în cariera sa artistică multe premii naționale și internaționale și, ca de fiecare dată, a creat, prin întrepătrunderea artelor, un produs artistic unitar!

Astfel că într-o atmosferă a filmului, își face apariția, prin acest spectacol, teatrul de bună calitate, dar nu oricum ci folosind mijloacele cinematografice.
În acest spectacol, viața alunecă pe valurile pasiunii, spectatorii fiind purtați de personaje într-o comedie efervescenta și elegantă!

Magda Catone, Anca Sigartău și Andrei Duban nu numai că interpretează roluri nuanțate pe textul marelui scenarist, ci își dezvăluie harul în interpretarea muzicii live. Palmaresul celor trei protagoniști nu mai are nevoie de nicio trimitere la zecile de roluri jucate în teatru, filme și televiziune, succesul lor fiind deja recunoscut.

Decorurile sunt realizate de Noni Molete, un scenograf apreciat în arta spectacolului și a filmului.

 

Comentarii

loading...