Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicolae Iorga alături de Regele Carol al II-lea

Nicolae Iorga alături de Regele Carol al II-lea

VIDEO Proiectul Învață Aripile-ți să Zboare! Episodul 16 - Nicolae Iorga

Nicolae Iorga este cunoscut drept cel mai mare istoric al românilor.

Rl online 0 comentarii

A recuperat și a generat cultură, într-o perioadă esențială de coagulare a spiritului românesc. Natură polivalentă, cu o capacitatea extraordinară de lucru, dominat de o dragoste profundă față de poporul care l-a dat, Iorga este o personalitate-cheie pe care s-a clădit România modernă.

 

Despre Învață Aripile-ți să Zboare!

 Atât de fecvent auzim lucruri rele despre România și poporul ei încât am început să credem că acestea sunt trăsăturile noastre definitorii.

Ni s-a schimbat și comportamentul: acceptăm cu ușurintă orice se spune despre noi. Ultimul cenzor și dram de mândrie s-au pierdut după valuri de indignări.

Din convingerea că realitatea este cu totul alta, compania de teatru Red Nose Society a inițiat proiectul “Învață Aripile-ți să Zboare!”, susținut de România liberă.

Trăim într-o țară cu un potențial uriaș. Acesta trebuie “hrănit” cu modele de normalitate. Pe aceast idee se ridica proiectul: 100 de oameni din ultimii 100 de ani de la care sa învățam (din nou) demnitatea și curajul de a crede in noi.

Comentarii

loading...