Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Reacții după moartea lui Andrei Gheorghe. Ce spun Oana Pellea și Gabi Jugaru

VIDEO Reacții după moartea lui Andrei Gheorghe. Ce spun Oana Pellea și Gabi Jugaru

Cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe au reacționat pe rețelele de socializare după ce în spațiul public a apărut informația că realizatorul de radio și televiziune s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

„Nuuu”, a scris acrtița Oana Pellea pe pagina ei de Facebook. La rândul lui, regizorul Tudor Giurgiu a postat un mesaj pe care Andrei Gheorghe l-a adresat în 2017, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), în cadrul dezbaterii „Film și Politică”.

„Eu nu ştiu dacă sunt de stânga sau de dreapta, dar sunt produsul unor ani dispăruţi şi dincolo de bunele mele intenţii sunt urmele părinţilor care m-au călcat în picioare, ai străbunicilor, ai bunicilor care şi-au lăsat pe mine urma pantofului şi care spune aşa: o ţară ca să fie ţară, în afară de limbă, trebuie să aibă două lucruri: educaţie gratuită şi sănătate gratuită” Thanks pentru toate adevărurile inconfortabile pe care le-ai zis de-a lungul vremii. Drum bun!”, a scris el.

Actorul Gabi Jugaru a postat că se simte cu inima frântă. ”Dumnezeu îșii face trust media….Să ai odihnă veșnica, Andrei Gheorghe!”. Și criticul de film Cătălin Anchidin a transmis un mesaj pe rețeaua de socializare, chiar pe pagina artistului: ”A murit cel care m-a făcut să ajung să lucrez în radio! Mulțumesc și rămas bun, Andrei Gheorghe!

La rândul său, realizatorul de radio Liviu Mihaiu i-a adus un omagiu pe Facebook: „Eram aceeași specie. Un rebel. Un timid tâmpit căruia i se cam rupea, păsându-i. Glumeam, fumam și beam amândoi adesea. Ardea. Cu cea mai mare plăcere. M-a invăţat o altfel de abordare a ceea ce suntem de fapt. Poate una mai rusească, ceva mai mortal. Mi-am dorit intotdeauna să merg cu el in Rusia. Numai cu el aș fi cunoscut ţara in care s-a născut. N-am ajuns. Nu eram intotdeauna pe aceeași lungime de undă, dar niciodată nu ne reproșam nimic, ceea ce era rar pentru noi doi.

Era genul cu care plecai la drum aiurea. De dragul lui și-al vieţii. Cu el de mână am sărit în aerul radioului de noapte. Mi-a fost ca un frate mai mare. De fapt, a fost înrudit cu toţi oamenii de radio din România. M-a incurajat și m-a făcut să mi se rupă și mie de gnomii și orcile pe care le înfruntam zilnic...Quite a guy!”

Comentarii

loading...