5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanului5 vedete extrem de îndrăgite ce vor participa la noul ”Dansez pentru...

5 vedete extrem de îndrăgite ce vor participa la noul ”Dansez pentru tine” anunțat de Kanal D

Televiziunea a lansat deja castingul pentru emisiunea în  format „The Dance Floor”, iar doritorii se pot înscrie deja. Noua emisiune, din al cărei juriu se știe deja că vor face parte coregrafo – dansatorii Wilmark și Mihai Petre,  este o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun.

Reporterii departamentului de investigații al Academiei Cațavencu s-au deghizat în participanți la preselecție, s-a infiltrat în sediul Kanal D și a reușit să afle care sunt sex-simbolurile care urmează să participe la prima ediție gen „Dansez pentru tine” a televiziunii.

Se pare că producătorii emisiunii au reușit să le convingă și pe Corina Chiriac, Rodica Popescu-Bitănescu, Alexandru Arșinel, Mirabela Dauer și Ileana Stana Ionescu. Bătrânele doamne al șoubizului mioritic promit un spectacol nemaivăzut, cu care vor să le pună la punct pe tinerele lor concurente.

Surse din interiorul Kanal D ne-au dezvăluit că Ileana Stana Ionescu ar crede că participă la „Românii au talent”, iar producătorii nu mai știu cum să o convingă pe celebra artistă că face parte din altă emisiune.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă