30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiArafat a rezervat cârciumile prea târziu pentru a nu se certa cu...

Arafat a rezervat cârciumile prea târziu pentru a nu se certa cu Băsescu

Traian Băsescu ar fi vrut și el să aibă posibilitatea de a-și rezerva toate restaurantele și cârciumile din România, așa cum noul coronavirus i-a oferit această șansă actualului executiv.

În plus, Traian Băsescu a fost criticat pentru abuzurile sale, dar acum Ludovic Orban asmute liniștit polițiștii și jandarmii pe orice cetățean care iese pe stradă.

Carmen Dan, fost ministru al Internelor, anchetat pentru că a asmuțit câțiva jandarmi pe un grup de protestatari, este cea mai invidioasă pe Ludovic Orban.

Carmen Dan a abuzat un grup de protestatari, dar Orban a reușit să aresteze o întreagă țară.

Nu doar foștii oficiali ai statului român sunt invidioși pe actuala guvernare și pe șeful statului, ci și artiștii de mare succes autohtoni.

Florin Salam și Nicolae Guță, ba chiar și regele neîncoronat al manelelor Dani Mocanu, sunt invidioși că premierul Ludovic Orban are șansa să facă fără număr cu banii publici.

Ludovic Orban are la dispoziție sume impresionante de bani pentru dedicații, la care maeștrii maneliști sau chiar și Ion Țiriac nu pot nici măcar să viseze.

Premierul le-a transmis deja angajaților și patronilor din România că pot sta liniștiți acasă, deoarece banii vor veni la ei fără număr.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă