Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băieții deștepți trebuie să intre în stare de urgență și să ia banii de la Guvern

Băieții deștepți trebuie să intre în stare de urgență și să ia banii de la Guvern

Băieții deștepți care sunt abonați la contracte profitabile cu statul au intrat în alertă, după ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România, începând de astăzi.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Acest lucru înseamnă că autoritățile publice centrale și locale vor începe să arunce în stânga și în dreapta cu bani de la bugetul de stat.

În aceste condiții, băieții deștepți trebuie să se mobilizeze urgent pentru a se aproviziona cu aparatură medicală second hand sau contrafăcută performantă, de ultimă generație în urmă cu 20 -30 de ani, și cu pastile made in China, pentru a le livra către Ministerul Sănătății.

Unii dintre băieții deștepți și-au făcut din timp temele și au transmis deja liste către Guvern cu produsele unicat pe care doar ei le au în stoc și sunt dispuși să le cedeze statului român la cel mai bun preț, cu un adaos comercial de doar 500%.

Având în vedere că în această perioadă foarte multe țări cu destinați turistice extrem de atractive și-au închis granițele, Klaus Iohannis ar avea atât de mult timp liber, în lipsă de concedii, încât s-ar putea gândi chiar și să facă pe președintele.

Pentru premierul Ludovic al III-lea Orban, suspiciunea de infectare cu noul coronavirus a avut efectul mult dorit, Parlamentul dându-și acordul ca președintele Partidului Național Liberal (PNL) să rămână izolat la Palatul Victoria, alături de toți miniștrii cabinetelor sale.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...