Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucureșteni, fiți pe fază: Oprescu Sorin candidează!

Bucureșteni, fiți pe fază: Oprescu Sorin candidează!

Sorin Oprescu, cel care ține sus flamura nevinovăției și a împrumutului convertit abuziv în mită de judecători, strânge deja semnături, spre a candida din nou la fotoliul de edil șef, tot independent.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Pentru că e la modă să nu mai candidezi la primărie doar dacă ești hoț condamnat și carantinat pe bază de sentință la Beciul Domnesc, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, cel care ține sus flamura nevinovăției și a împrumutului convertit abuziv în mită de judecători, strânge deja semnături, spre a candida din nou la fotoliul de edil șef, tot independent.

Încurajat de faptul că guvernanții au amânat data de desfășurare a scrutinului pentru locale, Oprescu și-a făcut un plan socotit, așa cum ne-a obișnuit, pentru strângerea semnăturilor nesesare candidaturii: în spitalele din București sunt internați atât de mulți bolnavi de Covid, cu buletin, adresă și semnătură, încât, cu puțină solidaritate de breaslă din partea medicilor, foștii lui colegi, afacerea listelor complete e ca și rezolvată.

”Domnul Oprescu a văzut că intră în cursă toți penalii acuzați și cercetați în vreme pentru fapte de corupție, ar fi fost chiar fraier să nu intre și el, mai ales având în vedere câți idioți locuiesc la ora actuală în București”, a precizat un membru al staffului oprescian.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#sorin oprescu #candidatură

Comentarii

loading...