13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiBurleanu a planificat epidemia pentru a termina stadioanele

Burleanu a planificat epidemia pentru a termina stadioanele

Răzvan Burleanu ar fi “capul” acestei operațiuni, potrivit surselor fabricate în China.

Scopul șefului FRF ar fi fost amânarea turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, pentru a mai da o șansă României să finalizeze cele trei stadioane promise UEFA.

Despre o amânare până la un termen care să permită și realizarea liniei de metrou care să lege Gara de Nord din București cu Aeroportul Internațional Otopeni nici nu s-a pus problema, deoarece nicio epidemie de virus nu ar fi rezistat atât de mult.

Complicii lui Răzvan Burleanu, pe lângă Gino Iorgulescu, ar fi fost mai mulți fotbaliști și patroni ai cluburilor din primul eșalon fotbalistic al României.

Mai mulți jucători au fost transferați în China, pentru a trage cu balonul prin laboratoarele chinezești, luând la țintă eprubetele.

Antrenorul campioanei României, CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, este de asemenea suspectat de complicitate, având în vedere numeroasele sale excursii în China, din ultimii ani.

Planul lui Răzvan Burleanu se pare că ar fi scăpat de sub control, după ce a intervenit un incident în timpul transportului.

Virusul chinezesc trebuia să ajungă pe mâinile lui Răzvan Burleanu, printr-un transport asigurat de Super Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF.

Super Mario s-a dus însă pe țeavă și a scăpat ciuperca, iar acum aceasta nu mai poate fi controlată de Răzvan Burleanu.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă