6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiCercetătătorii britanici versus libidoul românesc

Cercetătătorii britanici versus libidoul românesc

Cercetarea s-a făcut pe 300 de româncuţe, cu vârste între 18 anişori şi 43 de cotolani, în marea lor majoritate lat stătătoare pe cearşafurile şi şezlongurile de pe litoralul românesc, ceea ce, pe noi, ca buni, cunoscători şi cârcotaşi români, ne face să ne cam îndoim de veridicitatea rezultatelor şi să aducem în atenţie oarece obiecţii şi nelămuriri:

 
1. Britanicii nu specifică în cercetarea lor sociologică şi cine au fost ofertanţii merelor care le-au făcut fleaşcă pe românce; avem bănuiala că una e situaţia când fructul e livrat de tipi gen Alex Bodi sau Victor Slav, utilaţi cu pectorali şi cont bancar ce fac să explodeze instant libidoul feminin, şi cu totul alta când ispititorii sunt, de exemplu, bugetarii plecaţi la mare pe tichete de vacanţă, cu cearşaful peticit de acum 5 ani, care de orice dotări pot fi bănuiţi numai de unele impresionante în portofel nu.

2. Dat fiind că în studiu se precizează raportul direct proporţional între numărul merelor consumate zilnic şi satisfacţia sexuală, ar trebui ca partenerele noastre care ţin diete de slăbire bazate pe mere să ne asalteze cu, mă rog, înţelegeţi dvs. ca nişte oameni mari şi adulţi. Noi am constatat un cu totul alt efect, îngurgitatul merelor provocând subiecţilor feminini amplificarea durerilor de burtă şi oarece accidente bilogice în toaletele al căror consum de apă cu greu îl achităm cu greu chiar şi din salariile noastre proaspăt indexate de guvernarea PSD.

3. Studiul, aşa cum am menţionat, a fost efectuat numai pe românce tinere, care, pe deasupra, mai erau şi bine încinse de soarele de pe plajă şi de spinările epilate ale utilizatorilor de Loft, gen; (citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă