19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiDe la Interne nu se mai văd grătare externe

De la Interne nu se mai văd grătare externe

Pentru carmangeriile ce înregistrează scăderi dramatice la cel mai căutat produsul al lor, de obicei, mititeii, Marcel Vela este considerat un pericol mai mare decât COVID-19.

Marcel Vela este hotărât să facă instrucție cu pasionații de grătar și chermeze, prin ordonanțe militare.

De când Guvernul a impus interdicția de a ieși din casă în intervalul orar 22:00 – 06:00, cu excepția celor care merg la muncă, într-adevăr, cum era de așteptat de multă vreme, doar cei aflați la conducerea administrațiilor publice centrale și locale mai pot acționa “noaptea, ca hoții”.

Interpreții de manele și cei de muzică populară se simt de asemenea discriminați de Marcel Vela, deoarece acesta poate susține recitaluri de la pupitrul ministerial, în timp ce ei sunt nevoiți să cânte pe la balcoane și doar din difuzoare.

Vremea ține însă cu minitrul Marcel Vela și stăvilește furia nărodului înfuriat, deoarece nu mai sunt condiții propice de grătar.

Totuși, cât timp ai un balcon închis cu termopane de calitate inferioară, plătite cu sume frumoase de bani publici, de primarul tău care ți-a reabilitat termic blocul pentru un vot, este păcat să nu profiți, având în vedere că nici Dani Mocanu și nici Florin Salam nu îngheață din difuzor.

Românii nu înțeleg însă de ce Marcel Vela este atât de egoist, doar pentru că el se află la Interne, nu trebuie să lase pe nimeni să mai vadă exteriorul.

Totuși, Marcel Vela a reușit o performanță greu de egalat, revoluționând piața locurilor de muncă.

Ministrul Afacerilor Interne a reușit ceea ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sau alți edili ai marilor orașe din România nu și-au permis nici măcar să viseze.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Declarațiile lui David Popovici, după ce a cucerit patru medalii de aur la Naţionalele de la Otopeni

După ce a cucerit patru medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, David Popovici a...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...
Ultima oră
Pe aceeași temă