7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiDracula, gelos că un liliac mic a speriat tot mapamondul

Dracula, gelos că un liliac mic a speriat tot mapamondul

Celebrul vampir este martorul unei situații, prin care nu a trecut în istorica sa carieră.

De când a fost importat noul coronavirus din Italia, nimeni nu se mai teme de vampiri, fiind prea ocupați să se ferească de chinezi.

Dracula ia în considerare să-și lungească ochii, pentru a mai putea răspândi și el puțină teamă în rândul populației din România.

Vampirul a căzut în depresie, încât ar vrea să moară a doua oară, dacă ar putea.

Decizia Guvernului de a suspenda cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar a cauzat și o mare criză de vegetație.

Iarba a început să se usuce în curțile și în jurul liceelor de fiță din Capitală.

Cultivatorii de iarbă sunt disperați și vor să protesteze în fața Guvernului, reclamând că statul i-a adus la sapă de lemn.

Executivul a fost însă precaut și a luat măsuri pentru a se proteja față de potențiali manifestanți agresivi.

În cazul în care, în fața Palatului Victoria, se vor aduna peste 1.000 de protestatari, aceștia vor fi amendați de forțele de ordine, pentru nerespectarea regulilor impuse în vederea limitării creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus.

Cabinetul interimar Ludovic Orban s-a gândit și la o eventuală revoltă a vampirilor.

Astfel, în cazul în care vampirii vor revendica o jertfă, secretarul de stat Raed Arafat este gata să fie supt de tot sângele din instalație, ca pentru situații de urgență.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

FOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone 16

Nici bine nu a trecut febra iPhone 15, căci Apple deja pregătește următorul model, iPhone 16. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, se pare...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă