10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiDrame și soluții de divă în devenire, pe timp de pandemie

Drame și soluții de divă în devenire, pe timp de pandemie

Tinerele modele, experte în excaladatul celor mai noi bolizi de lux se tem că nu vor mai avea unde să își etaleze talentele, atât parcările hotelurilor și cluburilor de lux, cât și saloanele auto, fiind închise pe perioadă nedeterminată, din cauza epidemiei de coronavirus.

Fetele nu au o problemă să se îmbrace doar în mască sanitară, așa cum impun regulile de pe perioadă de pandemie, dar nu vor mai avea pe ce să echilibreze fesierii antrenați și eventual siliconați, cât timp noul virus le-a tras toate mașinile și locomotivele de sub picioare… sau de sub fund (după caz).

În situația cea mai gravă s-au aflat modelele de yacht, care s-au trezit că virusul le-a tras ambarcațiunea de sub ele și s-au trezit ude din cap până în picioare.

Mai ghinioniste au fost cele care nu știau să înoate și s-au înecat ca diva de etnie la mal (potrivit unui vechi proverb).

Imaginea prințului din visele prințeselor s-a schimbat de asemenea.

În loc de fotbalistul cu trup sculptat, mașini sclipitoare și portofel umflat, tinerele want to be model se reprofilează pe băiețeii supraponderali, cu ochelari sclipitori și cu burtica neînpăcătoare, mari maeștrii ai jocurilor pe computer sau pe consolă.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă