14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiFox News anunță că Joe Biden a câștigat alegerile americane în toate...

Fox News anunță că Joe Biden a câștigat alegerile americane în toate provinciile chinezești!

O relatare Fox News arată că Joe Biden, candidatul democrat la președinția Statelor Unite, a câștigat în aproape fiecare secție de votare din China, excepție făcând doar câteva secții de votare din provincia Western Xijinpingpong, acolo unde în favoarea lui Trump s-au exprimat doar dizidenții încarcerați în cele câteva zeci de lagăre politice.

“Dacă Biden a câștigat provinciile chineze, este clar că Donald Trump nu mai are, literalmente nicio speranță în a câștiga alegerile, chiar și după renumărare”, au opinat specialiștii Fox..

 
Sondajele chineze au fost destul de uniforme, asta până când a fost descoperit laptopul lui Hunter Biden care conținea videoclipuri despre cum făcea sex cu chinezoaice în timp ce fumează crack.

„Chinezii sunt un popor mândru și adoră un videoclip porno considerat de maximă calitate atunci când măcar unul dintre protagoniști provine din țara lui Mao”, declară specialiștii.

Voturile din China au fost trimise cu întârziere prin Poștă, din pricina faptului că… (citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă