11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiIncidente la alegeri! Alegătoarele au pupat urnele și şi-au făcut cruci, confundându-le...

Incidente la alegeri! Alegătoarele au pupat urnele și şi-au făcut cruci, confundându-le cu raclele

Primele incidente la Alegerile Locale au fost înregistrate în această dimineață într-o secție de votare din București, şi par să fi fost efectul propagandei intensive a B.O.R pentru candidații ”pământeni”, patrioți, ce concurează astăzi pentru fotoliul de edil al Capitalei.

Pentru ca au fost scoase la votare cu preotul, înainte de slujba de duminică, să voteze ”pentru patrioţii PSD şi împotriva sorosiștilor care vor să atenteze la valorile românești”, zeci de enoriaşe si-au facut cruci si s-au repezit sa pupe urna in momentul in care au ajuns in secțiile de votare, confundând-o în mod evident cu o raclă cu moaște!!!

Episodul a fost filmat de către observatorii asociaţiilor civice şi face la această oră milioane de accesări pe siteurile mijloacelor de informare din întreaga lume.

De asemenea, o minune care, potrivit specialiştilor Coaliţiei pentru Familie, atestă faptul că scrutinul din aceste zile este binecuvântat de Dumnezeu, s-a petrecut în această dimineaţă într-o secţie de votare din sectorul 1 al Capitalei.

Sosit să îşi exprime opţiunea imediat după ora 8, Preafericitul Daniel a intrat în cabină cu un buletin de vot şi a ieşit în câteva zeci de secunde ţinând în mână un teanc de bancnote.

(Citește continuarea pamfletului în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă