Iohannis a văzut că nu merge jucător și l-a trecut pe Orban secund

Iohannis a văzut că nu merge jucător și l-a trecut pe Orban secund

Președintele Klaus Iohannis a realizat că nu prea îl prinde să fie jucător, rămânând precum fiul lui Zidane în umbra tatălui, o palidă speranță raportată la golgeterul de pahare Traian Băsescu.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

În aceste condiții, actualul șef al statului s-a gândit să treacă la antrenorat.

Astfel, antrenorul Klaus Iohannis i-a selecționat la Palatul Cotroceni pe toți miniștrii Cabinetului Ludovic Orban pentru a le transmite tactica pentru campionatul de urgență, din sezonul COVID-19.

Klaus vrea însă mai mult decât Bundesliga, alegând să fie nu doar antrenor, ca în Germania, ci manager al Guvernului, cu putere totală, ca în Premier League.

După ce l-a pus la câteva ture de teren, în regim de ordonanță militară, pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pentru numeroasele meciuri de la oră de UEFA Champions League, când și-a dat cu stângul în dreptul, în timp ce îl urmăreau toți suporterii din România, Iohannis a mai pregătit câteva schimbări în echipa de start a Executivului PNL.

Prima măsură a fost să-l disciplineze pe rebelul vârf împins ministru al Sănătății, Tătaru, care nu mai are voie să intre în teren sau să se prezinte la antrenament cu Cercel în ureche.

În plus, nimeni nu mai are voie să intre în cantonamentul de la emisiunile televiziunilor de știri sau la baza de antrenament de la Palatul Victoria cu obiecte Streine.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...