13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiIohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

Iohannis, contagios pentru Marceii din Guvern

După ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se pare că mai mulți membrii ai Guvernului Ludovic Orban vor să imite stilul oratoric al președintelui Klaus Iohannis.

Un alt Marcel din Guvernul PNL, de această dată de la Ministerul Fondurilor Europene, a adoptat citirea silabisită, dusă la perfecțiune de șeful Internelor, în prezentarea, în show de noapte, precum Dan Capatos, a ordonanțelor militare de pe timp de pandemie coronavirus.

Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pare să amenințe supremația lui Marcel Vela în a silabisi și sacada discursul public.

Cu siguranță președintele Klaus Iohannis are motive de mândrie, văzând că membrii “Guvernului Meu” fac tot posibilul pentru a-i călca pe urme.

Nu este exclus ca șeful statului să îi și mediteze pe Marceii din Guvern, ca aceștia să-i poată aduce “pas cu pas” a șaptea sau a opta casă.

Marcel Boloș a mers chiar mai departe pentru a încerca să-l sensibilizeze pe președintele Klaus Iohannis.

Fiind conștient de dezamăgirea pe care șeful statului o trăiește în aceste clipe de pandemie COVID-19, pe lângă amânarea concediilor mult iubite, trezindu-se și șanse reduse de a petrece Paștele catolic alături de Mama Merkel, după închiderea granițelor cu Germania – ministrul Fondurilor Europene i-a amintit lui Klaus Iohannis că poate avea propriul său cancelar, chiar în București.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă