12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiJoe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

Astfel, după semnarea ordinelor executive de a se pune capăt rasismului, încălzirii globale și terorismului intern republican, Comitetul norvegian pentru Premiile Nobel a fost unanim de acord de acord că acesta a fost probabil cea mai bună debut în funcție al oricărui președinte din istorie. Ca o recunoaștere a aceastei realizări revoluționare, Joe Biden a fost nominalizat pentru Premiul Nobel în cadrul tuturor celor 6 categorii pentru care se decernează doritul trofeu, din următoarele considerente:

Premiul Nobel pentru Fizică – Pentru că a provocat în mod miraculos încetarea topirii platformei glaciare și scăderea considerabilă a nivelului mărilor prin simpla semnare a Acordului climatic de la Paris.

Premiul Nobel pentru Chimie – Pentru chimia lui incredibilă cu poporul american, concretizată în victoria obținută în alegerile prezidențiale.

Premiul Nobel pentru Medicină – Pentru administrarea de vaccinuri salvatoare pentru milioane de americani, asta după ce Trump ținuse dozele ptitite în mod egoist în subsolul de la Casa Albă.

Premiul Nobel pentru Literatură – Pentru cele mai convingătoare postări realizate vreodată pe rețelele sociale Tweeter, Facebook, Youtube și Instagram.

Premiul Nobel pentru Pace – Pentru asigurarea unui transfer pașnic de putere, de la republicani către democrați, în compania a doar 30.000 de soldați ai Gărzii Naționale.

Premiul Nobel pentru… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă