Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oana Roman, la urgență, după ce a mâncat 100 de suluri de hârtie igienică de teama coronavirusului

Oana Roman, la urgență, după ce a mâncat 100 de suluri de hârtie igienică de teama coronavirusului

Oana Roman a fost spitalizată în această dimineață, de urgență, după ce a înlocuit shaormele și burgerii din meniul său obișnuit cu nu mai puțin de 100 de suluri de hârtie igienică.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

După ce a urmărit la televizor goana populației după rîvnitul articol de igienă, studiind mai multe rapoarte care au făcut-o să creadă că oamenii golesc rafturile supermarketurilor de pungi cu făină, drojdie, hârtie de toaletă și dezinfectant tocmai pentru a le folosi într-o cură alimentară preventivă, Oana s-a gândit că folosirea sulurilor, împreună cu alte substanțe de curățenie, ar putea-o împiedica să contacteze coronavirusul.

„Toată lumea vorbea despre coronavirus și despre cumpărarea hârtiei igienice. Eram sigură că motivul din spatele acestei fugi nebune după alimentarea cu acest produs era legat de faptul că I s-au descoperit niște proprietăți curative pe care autoritățile doreau să le țină secrete", a declarat Oana Roman jurnaliștilor de la Canal B.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu

Comentarii

loading...