Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban nu emite fake news. Guvernul chiar va asigura condiții pentru coronavirus

Orban nu emite fake news. Guvernul chiar va asigura condiții pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban a realizat că poate avea propria sa autoevaluare proprie și personală.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

În cazul în care există contestatari ai acestor afirmații emise de șeful Guvernului în direct la televiziunile de fake news, – după cum prevăd ordonanțele emise de când s-a dat milităria jos din pod în România Ludovic Orban trebuie doar să-i ceară colegei sale de partid, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ca limbajul agramat liberal să se studieze în toate unitățile de învățământ din țară.

De altfel, normele gramatice ale limbii române nu pot sta în calea unei viziuni liberale, așa cum este ea înțeleasă de PNL.

Românii trebuie să fie recunoscători că nu li se impune – până la acest moment – să respecte normele rostirii klausiene, deoarece, în acest caz, timpul ar sta în loc și nu am mai depăși perioada de pandemie.

În aceeași intervenție televizată, premierul inovator al limbii române a mai precizat că: “Vom (nota redacției – Guvernul Ludovic Orban) lua toate măsurile pentru a crește riscul infectării cu coronavirus în spitale”.

Potrivit extrem de preafericitului patriarh Daniel, “gura păcătosului, adevăr grăiește”.

Mulți analiști de media au considerat că premierul s-a exprimat greșit, dar nu este adevărat.

Premierul Ludovic Orban nu a făcut altceva decât să respecte prevederile ordonanțelor militare, în cazul în care ar fi afirmat că Executivul va asigura un cadru propice reducerii riscului de infectare cu noul coronavirus în instituțiile spitalicești, ar fi eliberat fake news în spațiul public, iar acest lucru se sancționează conform prevederilor legii.

Premierul Ludovic Orban a început să le ofere meditații, după modelul Iohannis, de limba română colegilor de suferință guvernamentală.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...