Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preoți din Vamă, sancţionaţi pentru că au transformat în grătare de mici cutiile pentru lumănări

Preoți din Vamă, sancţionaţi pentru că au transformat în grătare de mici cutiile pentru lumănări

Doi preoţi din staţiunea Vama Veche au fost mustraţi de Patriarhie după ce au transformat, de 1 Mai, cutiile pentru lumânări în grătare pentru mici.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Firi pragmatice şi inventive, preoţii au pregătit o reţetă specială pentru puținii turiştii ce și-au riscat bugetele de amenzi, venind de 1 Mai pe plajele staţiunii, anume mititeii cu praf de moaşte dobrogene, maceraţi în sos de aghiazmă şi vin bisericesc.

Şocant pentru purtătorii de epoleţi clericali de rang superior a fost şi faptul că preparatele au început  să fie oferite cumpărătorilor la tarabele metalice destinate iniţial aprinderii lumânărilor pentru morţi şi pentru vii.

Gestul celor doi slujitori ai Bisericii a ajuns pe ordinea de zi a sinodului B.O.R, Patriarhul Daniel acuzându-i pe iniţiatori că nu au cerut în mod intenţionat binecuvântarea Patriarhiei, pentru a nu trebui să ofere, pe cale de consecinţă, şi o cotă parte din profitul obţinut ca urmare a exploatării logisticii instituţiei.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu

Citește totul despre:

#preoti #vama veche

Comentarii

loading...