9.7 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiSezonul de agrement s-a deschis la Cluj. Ce fel de ambarcațiuni vor...

Sezonul de agrement s-a deschis la Cluj. Ce fel de ambarcațiuni vor fi pe lacurile de acolo

 Cei care vor veni la distracție și relaxare pe lacurile Chios și Gheorgheni I vor avea la dispoziție 35 de ambarcațiuni, de tip dragoni, flamingo, lebede și mașinuțe. Un număr de 19 dintre ele vor fi pe lacul Chios și 16 pe lacul Gheorgheni I.

Toate ambarcațiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni 1 beneficiază de o șalupă pneumatică pentru intervenție în caz de urgență.

Pentru a închiria o ambarcațiune pentru 30 de minute, copiii cu vârste între 4 și 14 ani plătesc 7 lei, iar adulții și copiii de peste 14 ani plătesc 14 lei.

Copiii cu vârsta sub 4 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult.

Programul de funcționare pentru public va fi în intervalul orar 10.00 – 20.00 pentru Lacul Chios, respectiv 11.00 – 20.00 pentru Lacul Gheorgheni 1.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, printr-un parteneriat încheiat cu Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa, Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, lacul Gheorgheni 1 a fost curățat de vegetația invazivă, astfel încât acum asigură condiții excelente de relaxare într-o plimbare cu hidrobicicleta.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Exit-poll Rusia: Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale cu 87%

Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia cu peste 87% din voturi, potrivit unui exit-poll citat de AFP, anunță Agerpres. Reuters citează un alt...

Descoperire halucinantă în locuința unei persoane. Procurorii DIICOT au dat peste canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

La data de 15.03.2024, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au emis un...

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt

Uniunea Europeană anunță un pachet de ajutor de 7,3 miliarde de euro pentru Egipt, care se confruntă cu probleme de lichidități, pe fondul îngrijorărilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă