11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiȘoc! 40 de suporteri s-au îmbolnăvit de Covid după ce au asistat...

Șoc! 40 de suporteri s-au îmbolnăvit de Covid după ce au asistat la meciul Irlanda de Nord – România

Informația a fost făcută publică de în această dimineață de ȘtirineOficiale.ro, site-ul Grupului pentru Interacțiune Strategică condus de Radet Calafat.

Manechinele au fost instalate săptămâna trecută la peluzele stadionului de către oficialii irlandezi, în dorința de a oferi o aparență de normalitate în desfășurarea confruntării fotbalistice între cele două echipe.

”Ne-am gândit să testăm această populare cu public fals a tribunelor în perioada pendmică și, dacă ea va funcționa, să apelăm la ea și după ce lucrurile vor reveni la normal. În felul acesta ne-am gândit că putem reduce și riscul amenzilor de la UEFA, după partidele internaționale, pentru că suporterii de carton nu mai pot striga ”Mori, țigane!” la fiecare acțiune a vreunui jucător din România”, a precizat Galery Varga Seala, ofițerul de presă al nord irlandezilor.

Din nefericire, însă, 40 dintre suporterii falși au fost testați pozitiv după meciul dintre Irlanda de Nord si România, cauza probabilă a infectării fiind vehiculată a fi vizita, în sectorul cu manechine de carton, a unor oficiali români cuceriți de frumusețea câtorva dintre falsele suporterițe irlandeze.

Reprezentanții Federației de Fotbal Nord Irlandeze dau de înțeles că manechinele infestate vor fi supuse unui atent proces de dezinfectare cu biocid și, de la următoarele confruntări ale alb – verzilor, vor fi dotate corespunzătoe cu măști de protecție. În plus, suporterițele sexy de carton vor fi… (Citește întregul pamflet în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă