STB se va dota cu telegondole pentru a se asigura distanțarea socială în transportul public în comun

STB se va dota cu telegondole pentru a se asigura distanțarea socială în transportul public în comun

Între orele 1100 şi 1300, și seara, între 2000 și 2100, cabinele vor transporta în exclusivitate pensionari, accesul în telegondole urmând a se face, complet gratuit, ulterior scanării, la intrare, a cupoanelor de pensii.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Pentru a asigura extrem de necesara distanțare socială în perioada stării de urgență și a ordonanțelor militare, cunoscut fiind faptul că tocmai alegătorii ei fideli, pensionarii, nu respectă normativele și dau buzna prin magazine și mai ales prin mijloacele de transport în comun, primarul general Gabriela Firea va apela la o soluţie pe cât de ingenioasă pe atât de costisitoare. Astfel, edilul capitalei va instala, la urgență, în zonele foarte aglomerate ale Bucureştiului, câteva linii STB pe care vor circula telegondole rezervate, în perioada stabilită prin ordonanțe, consumatorilor consacraţi de servicii STB şi votanţii devotaţi ai partidului pe care îl reprezintă doamna Pandele.

 
Între orele 1100 şi 1300, și seara, între 2000 și 2100, cabinele vor transporta în exclusivitate pensionari, accesul în telegondole urmând a se face, complet gratuit, ulterior scanării, la intrare, a cupoanelor de pensii. În restul timpului, noile vehicule de transport public vor putea fi folosite de publicul larg, contra unui bilet, e drept, cam piperat, o călătorie dus – întors cu telegondola urmând să coste nu mai puţin de 50 de lei.

Citește întreg articolul în Academia Cațavencu!

Citește totul despre:

#transport #STB

Comentarii

loading...