Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tănără atrăgătoare, caut pensionar să mă scoată la plimbare, pe pandemie!

Tănără atrăgătoare, caut pensionar să mă scoată la plimbare, pe pandemie!

Prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat că a ispășit perioada de carantină de 14 zile, a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Cu toate acestea, se pare că în rândul instituțiilor care conduc statul român există o persoană contagioasă.

Chiar șeful statului, Klaus Iohannis, se pare că l-a contaminat pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, care a ajuns să-și citească discursul, de la pupitrul de unde anunță toate ordonanțele militare, cu acceeași viteză cu care președintele rostește orice declarație.

Epidemiologii spun însă că nu este un caz confirmat, existând posibilitatea ca șeful de la Interne doar să-l considere un exemplu demn de urmat pe președintele Klaus Iohannis și din acest motiv ar încerca să-i imite tehnica oratorică.

Instituțile din subordinea lui Marcel Vela au început să-și demonstreze vigilența, organizând acțiuni majore prin care să-i depisteze pe cei care nu respectă legea, acum că ministrul de Interne a dat milităria jos din pod.

În noaptea de luni spre marți, un echipaj al Jandarmeriei Române a surprins-o pe o tânără, la un colț de stradă, noaptea, după ora 22:00, când era intrată în vigoare restricția de circulație.

Tânăra reclamă însă un abuz al autorităților, susținând că ea se afla la locul de muncă, practicând de mult cea mai veche meserie din lume.

De altfel, tânăra este o veche cunoștință a jandarmilor și polițiștilor din Capitală.

Conform protocolului clasic în astfel de cazuri, fata a fost plimbată câteva ture cu duba jandarmilor, intervievată la secție și redată pieței muncii.

Tânăra reclama faptul că autoritățile nu îi mai permit să caute păsări de noapte și să se trezească acum odată cu cocoșul.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...