20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiTănără atrăgătoare, caut pensionar să mă scoată la plimbare, pe pandemie!

Tănără atrăgătoare, caut pensionar să mă scoată la plimbare, pe pandemie!

Cu toate acestea, se pare că în rândul instituțiilor care conduc statul român există o persoană contagioasă.

Chiar șeful statului, Klaus Iohannis, se pare că l-a contaminat pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, care a ajuns să-și citească discursul, de la pupitrul de unde anunță toate ordonanțele militare, cu acceeași viteză cu care președintele rostește orice declarație.

Epidemiologii spun însă că nu este un caz confirmat, existând posibilitatea ca șeful de la Interne doar să-l considere un exemplu demn de urmat pe președintele Klaus Iohannis și din acest motiv ar încerca să-i imite tehnica oratorică.

Instituțile din subordinea lui Marcel Vela au început să-și demonstreze vigilența, organizând acțiuni majore prin care să-i depisteze pe cei care nu respectă legea, acum că ministrul de Interne a dat milităria jos din pod.

În noaptea de luni spre marți, un echipaj al Jandarmeriei Române a surprins-o pe o tânără, la un colț de stradă, noaptea, după ora 22:00, când era intrată în vigoare restricția de circulație.

Tânăra reclamă însă un abuz al autorităților, susținând că ea se afla la locul de muncă, practicând de mult cea mai veche meserie din lume.

De altfel, tânăra este o veche cunoștință a jandarmilor și polițiștilor din Capitală.

Conform protocolului clasic în astfel de cazuri, fata a fost plimbată câteva ture cu duba jandarmilor, intervievată la secție și redată pieței muncii.

Tânăra reclama faptul că autoritățile nu îi mai permit să caute păsări de noapte și să se trezească acum odată cu cocoșul.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă