12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăD'ale cetățeanuluiTop 10 feluri în care îți poți speria de moarte jumătatea, de...

Top 10 feluri în care îți poți speria de moarte jumătatea, de Halloween

Iată o listă creativă cu cinci modalităţi – şi pentru fetiţe şi pentru băieţei, prin care ai putea face asta.

Cum s-o bagi în sperieţi

1. Eşti atât de sărac încât nu-ţi permiţi să-ţi cumperi nici măcar o şaormă pe voucher? Nu-i nimic, pentru farsa asta n-ai nevoie decât de costumul lui Adam şi de nişte ketchup. Deci, costumează-te (sau, mai corect spus, de-costumează-te), iar atunci când iubita sună la uşă, ieşi în prag gol, mânjit cu roşu peste tot, horcăind şi ţinându-te cu mâinile de piept. Dacă ştii că fata e cardiacă, fă dinainte o rezervare la Salvare.

2. Convinge-o să vă uitaţi împreună la un film horror cu lumina stinsă. Nu contează care, că şi aşa sunt toate la fel. Roag-o să facă nişte pop-corn la microunde, iar atunci când se întoarce, vorbeşte-i cu o voce lugubră şi cu privirea pierdută în gol: „M-am întors printre cei vii. Vreau sângeee!”. Dacă nu te crede, repede-te puţin cu dinţii în gâtul ei, ca să fii mai credibil!

3. Aşteapt-o acasă îmbrăcat până la brâu în haine de clovn sângeros, iar de la brâu în jos în costumul lui Adam și ai grijă să ai alături de tine și o blondă focoasă îmbrăcată în Catwoman. Notă: ideal ar fi ca înainte să o rogi pe felina aia blondă să-ţi dea ţie măcar patru dintre vieţile ei.

4. Costumează-te în vampir şi spune-i, pe un ton cât se poate de serios, că nu mai puteţi fi împreună, întrucât te-ai îndrăgostit lulea de o tipă cu sânge albastru şi cavou de familie la Bellu.

 
5. Spune-i că-ţi pare că arată ca un parizer Cris-Tim în costumul nounouţ pe care şi l-a luat pentru petrecerea de Halloween. Şi la acest punct e necesară rezervarea prealabilă la 112, dar nu pentru ea, ci pentru tine!

Cum să-l bagi în sperieţi

1. Aşteaptă-l acasă îmbrăcată într-o barză. Dacă te întreabă ce te-a apucat, îi spui că veţi avea un bebeluş. Efectul este garantat mai ales dacă partenerul e căsătorit, dar nu cu tine!

2. Ia-l pe prietenul lui cel mai bun, îmbracă-l în Dracula, iar tu costumează-te în Morticia Addams şi aşteptaţi-l, îmbrăţişaţi, acasă. Singurul regret pe care l-ai putea avea ar fi că nu vei şti niciodată dacă s-a speriat mai mult de costume sau de faptul că v-a prins împreună.

3. Dă-i un SMS şi transmite-i că-l aştepţi acasă cu o cină romantică de Halloween, dar cheamă-i şi pe părinţii tăi şi spune-le că iubitul te-a lăsat gravidă, dar nu vrea să te ia de nevastă. Tatăl tău nici nu trebuie să se costumeze în vreun fel, sigur va avea o privire de speriat!

(Citește întregul articol în Academia Cațavencu)

Cele mai citite

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

ANAF a publicat noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile

ANAF a publicat miercuri Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile. Potrivit sursei citate, contribuabilii care obțin venituri...

Parchetul European face percheziții la Botoșani într-un dosar de fraudă cu fonduri europene

Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă