Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un buzoian a demolat parterul blocului în care locuiește folosind un banal cuptor cu microunde!

Un buzoian a demolat parterul blocului în care locuiește folosind un banal cuptor cu microunde!

Un buzoian în vârstă de 26 de ani a provocat ieri o adevărată deflagrație care distrus parterul blocului în care locuiește, după ce a încercat să își prepare un sandwich la cuptorul cu microunde.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Un buzoian în vârstă de 26 de ani a provocat ieri o adevărată deflagrație care distrus parterul blocului în care locuiește, după ce a încercat să își prepare un sanwich la cuptorul cu microunde.

Buzoianul se afla într-un apel video cu prietenii săi și, în momentul în care i s-a făcut foame, a încercat în van să își prepare ceva de mâncare la o mică plită electrică portabilă pe care o ținea pe balcon.

”I-am spus că e o cădere de tensiune în cartier și că, pentru a compensa deficitul de curent și a-și face mâncarea, o să fie nevoie să-și bage sandwich-ul, cu tot cu plita electrică cablată la priză, în cuptorul cu microunde din bucătărie. Ne distram și noi, pe de o parte, iar pe de altă parte nu credeam că este atât de prost cât să ne bage în seamă... Deh, moldovanu-i moldovan, fie că stă în Buzău, în oraș, sau pe la țară”, a declarat Haralambie Patron, angajat Electrica SA și prieten cu faptuitorul.

Naiv, buzoianul s-a conformat ”sugestiilor”, provocând în consecință o explozie care a demolat parterul blocului în care locuiește iar pe el l-a băgat în spital pentru cel puțin două săptămâni.

„Nu credeam că o să facă ce i-am sugerat. Este unul dintre cei mai nebuni prieteni ai noștri, dar habar nu aveam până ieri că este, în același timp, și cel mai cretin membru al... (citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

Citește totul despre:

Comentarii

loading...